Ferdinand zegt raadslidmaatschap op

Beste lezer,

Aan het eind van het vorig jaar heb ik een blog geschreven over 30 tips voor een succesvol 2020. Een van de tips was “durf te kiezen”. Een andere tip was “zorg dat geven en nemen in balans is”. Gedurende 2019 kwam ik er steeds meer achter dat ik niet helemaal in balans was en dat ik moest kiezen om weer in balans te komen. Gevolg hiervan is dat ik besloten heb om mijn raadslidmaatschap per 27 februari 2020 op te zeggen. Hieronder vind je mijn ontslagbrief die ik vandaag gestuurd heb naar de voorzitter van de gemeenteraad van Dronten.

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier het werk gedaan, maar nu is het tijd dat mijn opvolger het stokje van mij overneemt. Ik wil hierbij iedereen bedanken, maar vooral de kiezers, het CDA en mijn gezin die dit mogelijk hebben gemaakt.

Ik ga mijn vrijkomende tijd besteden aan mijn gezin en aan mijn bedrijf.

Met vriendelijke groet,

Ferdinand Zomerman

 

Ontslagbrief Ferdinand als raadslid van Dronten

2020-01-23T10:08:21+00:00 24 januari 2020|Actueel|