Aan de slag met in2thecrowd

Gisteren heb je kunnen lezen dat ik na ruim 10 jaar afscheid heb genomen van Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P). Afscheid nemen is niet leuk, maar biedt ook openingen, kansen en perspectief. Sinds ik mijn besluit heb genomen, heb ik dit ook ervaren. Wat komt er een kracht vrij.

Invullen droom
Eind 2019 had in een serie dromen met een kernboodschap om ondernemers te activeren, ze in actie te laten komen. In mijn adviespraktijk kwam ik regelmatig in contact met ondernemers die te lang hadden gewacht met hulp zoeken, waardoor het heel moeilijk werd om ze helpen met bijvoorbeeld een passende financiering. Soms moest ik ze teleurstellen, omdat ik weinig voor hen kon doen.

Een vast item dat terugkwam in mijn dromen was de kreet “ik wil het”. Hiermee ben ik verder gegaan. Nu ruim 4 jaar later is dit concept af en wil ik het met jullie delen: in2thecrowd.nl. Een Engelse naam die voor mij ‘Met de mensen’ betekent.

Samen maakt je sterk
Je voelt je vaak alleen als ondernemer en dat je het allemaal zelf moet doen. Maar dat hoeft helemaal niet. Het is niet erg om hulp te vragen en je kwetsbaar op te stellen. Je zult zien dat als jij je openstelt anderen ook kwetsbaar naar jou durven te zijn en je zult zien dat ook zij vragen hebben en bevestiging zoeken. Samen, met de mensen in je omgeving, kun je veel uitdagingen aan. Ook ik wil, samen met mijn team van experts, voor jou een luisterend zijn door jouw verhaal aan te horen en je op weg te helpen. Ik ben ervan overtuigd dat door het stellen van jouw ondernemersvraag er ruimte ontstaat om te gaan handelen. Soms is ook een bevestiging van jouw gevoel al voldoende om een (grote) stap vooruit te zetten. Ook ik heb met bekenden in mijn omgeving gespard over mijn volgende stap en uiteindelijk hebben zij bijgedragen aan de doorslag om mijn samenwerking met CM&P te beëindigen en zelfstandig verder te gaan.

Hoe
Met behulp van mijn website wil ik je uitdagen op de volgende terreinen:

in2thecrowd:

  • ‘Your Partner in Business’ voor beantwoording van jouw vragen
  • ‘Moving Business’ voor als je wilt werken aan je bedrijf i.p.v. in je bedrijf
  • ‘Financing the greatest ideas’ voor al je financieringsinvulling zoekt voor je bedrijf
  • ‘Creating Value’ voor als je wilt weten wat je bedrijf waard is
  • ‘Building Business’ voor als je je bedrijf wilt (ver)kopen of overdragen

Voor alle disciplines hebben we reclamespotjes laten maken. Nieuwsgierig? Luister hier naar één van onze spotjes. Wij zijn heel erg benieuwd naar jouw reactie.

Ik merk dat een aantal ondernemers niet in actie komt, omdat ze niet weten wat ze uiteindelijk kwijt zijn. Wij vinden het belangrijk dat jij aangeeft wat je budget is. Als de werkzaamheden meer tijd vergen of wij vinden dat gespecialiseerde hulp nodig is, dan gaan wij hierover met jou in overleg. Kom jij ook in actie en mogen we aan de slag met jouw ondernemersvraag?

Stel je vraag! Je krijgt gewoon antwoord.

Team in2thecrowd