Bewust naar de Top 2024-01-31T13:26:19+00:00

Groeiprogramma Bewust naar de Top

Waar staat uw stip op de horizon? En hoe komt u daar? Ik heb een groeiprogramma ontwikkeld waarmee ik ondernemers help om te groeien in omvang en in omzet. Daarbij zijn bewustwording en strategie de sleutelwoorden.

Wat kunt u als entrepreneur grootste plannen hebben, maar hoe weerbarstig is de praktijk? Zaken lopen anders dan u had verwacht. U wilt bijsturen, maar weet niet precies waar en hoe. Ik noem het voorzichtig een ‘blinde vlek’.

Bewust naar de Top
Daarom heb ik mijn groeiprogramma Bewust naar de Top ontwikkeld. Ik wil ondernemers bewust maken van een bepaalde situatie, ogen openen voor een andere kijk en tools aanreiken om die beoogde top te bereiken. Kritische vragen ga ik daarbij niet uit de weg.

 • Waarom bestaat uw bedrijf?
 • Wat doet u anders dan uw concurrenten?
 • Waarom is uw kostprijs zo hoog?
 • Wat is de focus?
 • Waarom is jullie aanbod zo breed?
 • Waarom wilt u per se naar de top?

“Na het volgen van mijn groeiprogramma weet u zeker dat u die nieuwe manager moet aannemen of dat beoogde bedrijf moet kopen.”

In mijn groeiprogramma komen de volgende thema’s aan bod:

 1. Uw mensen
 2. Het doel
 3. Uw strategie
 4. Uw processen
 5. Geld
 6. Uw klanten
 7. Uw leiderschap

We doorleven het complete groeiprogramma. U krijgt nieuwe methodes, praktische handvaten en verrassende tools aangereikt om u en uw bedrijf verder te laten groeien. Na het volgen van het groeiprogramma heeft u misschien wel een nieuw ondernemingsplan geschreven, gaat u nieuwe medewerkers aannemen, heeft u extra financiering geregeld of gaat u een bedrijf overnemen.

Afspraak maken

Meer info of aanmelden

Wilt u meer info over mijn groeiprogramma of wilt u zich aanmelden?
Neem vrijblijvend contact met me op, ik vertel u graag meer.
Afspraak maken