“Wij zien enorme power bij ondernemers regio Zwolle”

De bedrijfsadviseurs van Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) die samen Team Zwolle vormen, zijn vol overtuiging het sponsorschap PEC Zwolle aangegaan. “Wij zijn lid van de businessclub en dit betekent ontmoeting, gezelligheid, maar ook nieuwe zakelijke inzichten”, aldus John Storm van CM&P. “De power en kracht bij ondernemend Zwolle is enorm, we versterken elkaar.”

Team Zwolle van CM&P bestaat uit vier bedrijfsadviseurs met ieder hun eigen expertise. John Storm is met name actief bij dierenklinieken. “Deze worden steeds groter met alsmaar meer mogelijkheden voor de patiënt. Dit brengt veel organisatorische uitdagingen met zich mee.” Storm begeleidt praktijken bij dit groeiproces en zorgt dat de directeur/eigenaar toekomstbestendig kan ondernemen. “Momenteel ben ik actief als directeur a.i. in meerdere klinieken, waaronder een specialistische dierenkliniek in Zwolle.”

Kennis is key
Jur van der Laan is ook als bedrijfsadviseur actief in de regio Zwolle. “Mijn specialisme is het ondersteunen van managementteams door het toegankelijk maken van management informatie.” Van der Laan ontwikkelt dashboards met onder meer sales en marketing data, zodat de ondernemer inzicht krijgt in de resultaten en kan bijsturen waar nodig. “Kennis is key”, zegt Van der Laan. “Dat vind ik ook zo leuk aan de ontmoetingen via de businessclub van PEC Zwolle, wij leren van ondernemers die met innovatieve en creatieve concepten komen en zij leren van ons hoe om te gaan met verkregen data.”

Managementondersteuning
Ton Gerritsen (niet op de foto) is de ‘oude rot in het vak’ van Team Zwolle. Gerritsen is oud-bankier en met recht een bedrijfsfinancieringsspecialist pur sang. “Bij bedrijfsovernames werken wij regelmatig samen”, vertelt Ferdinand Zomerman, ook bedrijfsadviseur bij CM&P. Zomerman helpt ondernemers niet alleen bij overnames, maar werkt ook veel op locatie als managementondersteuner. “Doorvragen over de bedrijfsvoering, processen doorgronden, het management voorzien van bedrijfseconomische informatie, overzicht creëren in de cijfers, inspelen op ontwikkelingen in de markt van de onderneming, daar houd ik me veel mee bezig.”

Goede klik
De partners van CM&P staan bekend om hun open en integere manier van bedrijfsadvies geven. “Op beslissende momenten worden wij vaak ingevlogen, dat is niet voor niets. Dat kan gaan om de start van een onderneming, een overname, een overdracht aan de volgende generatie of een enorme groei. Op zo’n moment heeft de ondernemer het meest aan een eerlijk advies en een integrale aanpak, Team Zwolle kan dat bieden”, vervolgt Zomerman. Storm sluit af: “We klikken goed met de Zwolse ondernemersmentaliteit: doordacht, no-nonsense en met de blik naar de toekomst gericht!”

Afspraak maken
Heeft u werkkapitaal, bedrijfsfinanciering, begeleiding bij een overname of managementondersteuning nodig? Maak vrijblijvend een afspraak voor een goed gesprek.

Lees ook mijn blog Hoe schat jij de waarde van je bedrijf?

Dit artikel is verschenen in het Business Magazine (winter 2021 – 2022) van PEC Zwolle.

2021-12-29T16:19:07+00:00 29 december 2021|Actueel|